Vlad T. Popescu
Mandale în irealitatea imediată
Format 20,5×20,5, 38 pag a/n și color, legat tip caiet cu spirală
ISBN 978-606-94187-2-7

Interpretarea terapeutică a mandalelor și a oricărui alt desen realizat în starea de contemplare/meditație. Conține și 9 planșe cu mandale de colorat.
Mandalele sunt spații sacre ce reproduc, bi sau tridimensional, dimensiuni superioare (chiar întreg universul) sau sunt porți către aceste dimensiuni. Ele amintesc privitorului, sau celui care le desenează/construiește, de imanența sacrului în univers și de potențialul pe care îl are, deci îl asistă pe calea către iluminare. Contemplând mandala unei divinități, sau chiar mandala personală, ești adus în starea de iluminare, de descoperire a divinității din tine. În starea de extaz în care te percepi ca parte a Întregului.
Veți învăța să vă interpretați mandala zilei de naștere, să interpretați o mandala desenată liber, în urma unei meditații, și veți afla ce puteți realiza pur și simplu colorând una din mandalele propuse.

Vlad PopescuPrezentare carteevoluție spirituală,mandalaVlad T. Popescu Mandale în irealitatea imediată Format 20,5x20,5, 38 pag a/n și color, legat tip caiet cu spirală ISBN 978-606-94187-2-7 Interpretarea terapeutică a mandalelor și a oricărui alt desen realizat în starea de contemplare/meditație. Conține și 9 planșe cu mandale de colorat. Mandalele sunt spații sacre ce reproduc, bi sau tridimensional, dimensiuni superioare...Artele meditației, cărțile meditației