„Ce roman! Ultimul al lui Dan Perşa. L-am început cu neîncredere, dar l-am terminat în câteva ore, fără să-l las din mână – în afară de pauzele de ţigară.”
Cu toţii, Înapoi pe Solaris, de Mircea Țuglea, Revista Tomis

„O minunată poveste de dragoste, un roman impregnat de parfumul nostalgic al anilor tinereții, cu prieteniile, pasiunile, cu iubirile și visele vârstei de aur, când totul ți se pare cu putință.”
Hublou / Love story și SF într-un roman fermecător, de Carmen Mihalache, în www.desteptarea.ro

„Un amplu oniric… atât de oniric încât acest gen face la Dan Perșa un salt spre viitorul visului și îmi pare cea mai frumoasă metaforă citită vreodată.”
Seara literară cu Dan Perșa la USR Bacău

Ce vrea Dan Perșa de la „Înapoi pe Solaris”?, Tele 1 Bacău

„Visul a fascinat mereu omenirea, care a încercat să îi descifereze mesajul, întrebându-se de multe ori, care este de fapt visul și care realitatea.”
Un roman care te face să visezi, în Scriu deci exist

„Sunt cărţi, poveşti care râmân în memoria noastră de unde transmit semnale mai mult sau puţin resimţite, care ne potenţează memoria şi propria imaginaţie.”
EPICA MAGNA / Dan Perşa – „Înapoi pe Solaris”, de Adrian Alui Gheorghe

https://www.meditative.arts.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/3D-Solaris.jpghttps://www.meditative.arts.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/3D-Solaris-150x150.jpgVlad PopescuEvenimente'Ce roman! Ultimul al lui Dan Perşa. L-am început cu neîncredere, dar l-am terminat în câteva ore, fără să-l las din mână – în afară de pauzele de ţigară.' Cu toţii, Înapoi pe Solaris, de Mircea Țuglea, Revista Tomis 'O minunată poveste de dragoste, un roman impregnat de parfumul nostalgic al...Artele meditației, cărțile meditației