Lansare Ceaiul și Ceremonia lui, de Mihai Albu și Gabriel Căciulă, cu participarea autorilor. Prezintă Vlad T. Popescu
23 mai, ora 17.30, Șt.O. Iosif, Brașov


Interesat din adolescenţă de practicile orientale, în special de metode de prevenire şi tratament, practic sistemul Reiki din 2001 și sunt Inițiat ca Maestru în Usui Reiki Ryoho din 2006.
Parte a culturii și a spiritualității extremului Orient, Ceaiul și Ceremonia lui m-au atras inevitabil. Curiozitatea fiind un cuvânt ce mă caracterizează, am dorit să aflu mai multe despre Ceai, astfel s-a născut prima versiune a cărții.
La impulsul lui Vlad T. Popescu și a editurii Meditative Arts, am decis să actualizez acest proiect și, onorat fiind de parti­ciparea și contribuția lui sensei Soga Căciulă, vede lumina tiparului o carte nouă, complexă și completă, de ajutor tuturor celor ce doresc să facă primii pași în Lumea Ceaiului.
Foto Ana Maria Zavelea


Gabriel 宗賀 Căciulă este președintele asociației Chadō Urasenke Tankōkai România – Luminiș. (www.urasenke.ro). Asociația este reprezentantul în România al școlii japoneze de Ceremonia Ceaiului în tradiția Urasenke.
Gabriel Căciulă deține certificatul de 準教授 ­(Jun-kyoju) – senior instructor de gradul I – nivelul maxim de certificare pentru persoane care predau forma și filozofia acestei tradiții în afara Japoniei.
Gabriel Căciulă a început studiul Ceremoniei Ceaiului în Japonia în urmă cu peste 35 de ani. 宗賀 (SōGa) este numele care atestă apartenența oficială a domnului Căciulă în cadrul școlii Urasenke și reprezintă numele dedicat pe care o persoană angajată în a urma Calea Ceaiului sau Chadō, îl primește odată ce a atins un nivel adecvat de cunoștințe și înțelegere a acestei tradiții. Numele este format din două caractere: 宗 (Sō) – cu sensul de familie, grup, religie, si 賀 (Ga) – cu sensul de afiliație, credință, centru, stâlp al casei, bucurie, longevitate.

https://www.meditative.arts.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/04/misiune.jpghttps://www.meditative.arts.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/04/misiune-150x150.jpgVlad PopescuEvenimenteLansare Ceaiul și Ceremonia lui, de Mihai Albu și Gabriel Căciulă, cu participarea autorilor. Prezintă Vlad T. Popescu 23 mai, ora 17.30, Șt.O. Iosif, Brașov Interesat din adolescenţă de practicile orientale, în special de metode de prevenire şi tratament, practic sistemul Reiki din 2001 și sunt Inițiat ca Maestru în Usui...Artele meditației, cărțile meditației