Pentru că suntem o editură foarte mică, nu ne permitem să livrăm în străinătate – în cazul în care doriți să comandați cu livrarea peste hotare vă rugăm să căutați cartea la partenerii noștri, Librăriile Cărturești.

Pentru că suntem o mână de oameni, chiar dacă ne străduim să expediem cât mai rapid comenzile primite este posibil să dureze câteva zile – ne cerem scuze anticipat!

Pentru că am hotărât să suportăm o parte din costul de expediere, sunt zone din țară unde nu putem livra, ar fi o pierdere. În condițiile de mai sus, costul transportului pentru o carte poate fi și de două ori mai mare decât cartea, iar noi dorim să păstrăm costul de transport prin Fan Curier la 15 lei. Costul este, de fapt, mai mare, funcție de zonă, pentru locurile în care există sediu Fan Curier. Acolo unde nu există astfel de sedii se percep taxe suplimentare și transportul poate să treacă și de 60 lei plus TVA – calcule făcute pentru o singură carte.

Vă mulțumim că vă interesează cărțile editate de noi și sperăm ca ele să ajungă cu bine la dumneavoastră!

Dacă aveți întrebări de pus, manuscrise de propus, sau doriți să distribuiți cărțile noastre, ne puteți scrie pe adresa: editura @ meditative.arts.ro (atenție la spațiile albe!).

Telefon contact: 0734068475 (între 10.00 și 18.00)