e-Mandala

Mandala zilei, relației, numelui

Interpretarea mandalelor și a desenelor realizate în stare modificată de conștiență
Lucrarea acoperă ambele variante, și 1.0, și 2.0, așa cum sunt ele cunoscute

Plictisiți, neatenți, cu toții mâzgălim uneori pe câte o foaie de hârtie. Ceea ce desenăm poate să spună multe despre dorințele noastre, despre entitățile care ne înconjoară, căci, relaxați fiind, în starea de contemplare ajunși, pornim pe un string către sinele superior, al nostru sau al altei persoane, către un loc, către o entitate din alte dimensiuni, iar imaginea pe care o zărim privind în lungul acelui canal de comunicare este chiar mandala, fie ea desenată sau nu după toate regulile.

Mandalele cu care lucrăm, indiferent de modul lor de realizare, sunt instantanee ale mișcării energiei și informației pe stringul apărut între noi și subiect.

e-Mandala este o numerogramă reprezentată grafic pornind de la o dată, de la un nume, pentru a inventaria potențialul oferit de data nașterii, posibilitățile zilei curente, lecțiile posibile într-o relație, cali­tățile conferite sau nu de un nume.

Interpretarea mandalei numerologice (numită e-mandala pentru a evita suprapunerea exagerată, dar nu cu totul eronată, cu mandala din spațiul cultural hindus sau budist) reprezintă rezultatul unor căutări personale de mai bine de un deceniu.

Pentru că era necesară în practica vieții de zi cu zi, am dezvoltat și interpretarea mandalei unei relații, care folosește ca suport tehnic e-mandala zilei de ­naștere. A apărut apoi, folosindu-se aceeași tehnică, și mandala numelui.

Vrei să vezi cum funcționează?

Interpretarea mandalei personale – cum o comand, ce este ea?

Cuprins

Foarte scurtă introducere
Istoria
Structuri de formă
Numerologie… altfel
Apariția și semnificația numerelor
Ritmuri…
Cum se construiește
Structurile e-mandalei
Zona inelară
Zona „ochelarilor“
Câteva exemple
Relația, ziua, numele
Câte ceva despre cărțile de colorat pentru adulți
Bibliografie

Vlad T. Popescu
e-Mandala și numerologie altfel
Interpretarea mandalelor şi a desenelor realizate în stare modificată de conştienţă
Format 20×20 cm, cu spirală
64 pagini alb/negru și color
ISBN 978-606-94373-6-0

Vlad PopescuPrezentare carteMandala zilei, relației, numelui Interpretarea mandalelor și a desenelor realizate în stare modificată de conștiență Lucrarea acoperă ambele variante, și 1.0, și 2.0, așa cum sunt ele cunoscute Plictisiți, neatenți, cu toții mâzgălim uneori pe câte o foaie de hârtie. Ceea ce desenăm poate să spună multe despre...Artele meditației, cărțile meditației